Manşet Haber Ajansı © 2024. Tüm hakları saklıdır.

Manşet Haber Ajansı

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Son Dakika
  4. »
  5. Ferdi Kadıoğlu’nun Transferi Avrupa Basınında: “Rekor Fiyat”

Ferdi Kadıoğlu’nun Transferi Avrupa Basınında: “Rekor Fiyat”

admin admin - - 2 dk okuma süresi
215
Ferdi Kadıoğlu

Ferdi Kadıoğlu’nun Transferi Avrupa Basınında: “Rekor Fiyat”

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Trendyol Süper Lig’de gösterdiği performansın ardından İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton’a transfer oldu. Ferdi’nin bu hareketi, Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli medya organlarında geniş yankı buldu.

Medya Manşetlerinde Ferdi Kadıoğlu

Ferdi Kadıoğlu’nun özellikle EURO 2024’teki başarılı mücadeleleri ile dikkatleri üzerine çekmesi, onun Brighton’a transferinin haber değerini arttırdı. İngiltere, Hollanda, Almanya ve Portekiz basınında bu transferle ilgili çeşitli yorumlar yapıldı:

TUTTO MERCATO (İTALYA): “MÜKEMMEL BİR İLERLEME”

“Juventus için fazla maliyetli olsa da, Ferdi Kadıoğlu Brighton’a transfer oluyor. Türk millî takımında gösterdiği etkileyici performansla, 24 yaşındaki sol bek için bu transfer harika bir fırsat.”

VOETBAL PRIMEUR (HOLLANDA): “HÜRZELER’DEN BASKI”

“Brighton’un teknik direktörü Fabian Hürzeler’in kadrosunda görmek istediği Kadıoğlu için yönetim üzerinde baskı kurduğu bildiriliyor. Genç hoca, bu isteğini net bir şekilde dile getirdi ve nihayetinde başarıya ulaştı.”

CENTRE DEVILS (İNGİLTERE): “BRIGHTON, MANU’YU GEÇTİ”

“Brighton, Manchester United’ın önüne geçerek Türk millî futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe’deki ve Avrupa Şampiyonası’ndaki etkileyici performanslarıyla Ferdi, Manchester United’ın sol bek arayışlarında en üst sıralarda yer alıyordu.”

A BOLA (PORTEKİZ): “REKOR TRANSFER”

“Rekor transfer gerçekleşiyor: Jose Mourinho, takımının starını Premier League’e kaptırmak zorunda kaldı. Bu, Fenerbahçe’nin tarihindeki en yüksek satışta imza atacak.”

KICKER (ALMANYA): “35.2 MİLYON EURO”

“Ferdi Kadıoğlu’nun Premier Lig’e geçeceği günlerdir konuşuluyordu. Şimdi, 24 yaşındaki oyuncunun transfer ücretinin 35.2 milyon euro olacağı ve böylece Süper Lig tarihinde bir rekor kıracağı belirtiliyor.”

İlginizi Çekebilir;  Kuvvetli Yağışlar İçin Uyarılar: 13 İlde Sarı ve Turuncu Alarm

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir